Referat: Parsian IF - IK Säbysjön

Parsian IF - IK Säbysjön 1-4 (1-1)

Vi går på sommaruppehåll med fem raka segrar!

Säbysjön har haft det tufft på Vilundavallen genom åren men idag var vi det bättre laget!

Vi börjar matchen lite passivt och Parsian hinner göra matchens första mål innan vi vaknar till. Vi kommer sen in i matchen och har flera fina anfall utan att komma till riktigt farliga målchanser. Maxwell kvitterar efter en fast situation och är nära att göra ett till innan vi går till paus.

I början av andra halvlek blir vi lite låga i laget men vi släpper till väldigt få målchanser likt de senaste matcherna. Neset ser till att vi tar ledningen efter ett fint anfall. Mot slutet av matchen får vi mycket ytor, Oliver och Ola hinner göra varsitt mål innan domaren blåser av.

Extra eloge till alla inhoppare idag som gör det jättebra!

Nu går vi på sommaruppehåll, nästa match spelas 18/8

Laget: Herman - Fredrik Herman Maxwell Daniel - Stenström Miche - Rasmus Oliver Neset - Boran

avb: Attevall David Ola Elias Mehdi

15' 1-0
33' 1-1 Maxwell
69' 1-2 Neset (Fredrik)
70' Neset ut David in
70' Boran ut Medhi in
81' Stenström ut Ola in
83' 1-3 Oliver (Mehdi)
84' Miche ut Attevall in
86' Rasmus ut Elias in